Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing conditii - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Termeni si Conditii
PDF Print E-mail

Termenii şi Condiţiile:

Accesarea, vizitarea şi comandarea produselor de pe site implică acceptarea termenilor şi conditiilor prezentate în continuare. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a face o comandă, întrucât acest fapt implică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos mentionaţe.

Ne rezervăm dreptul de a putea efectua orice modificări ai acestor termeni şi condiţii, precum şi orice modificări a site-ului fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Întregul conţinut al site-ului, incluzând elemente de design şi grafică web, imagini, este proprietatea InfoBlue şi este protejat conform legii drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris a proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informaţiile de pe site-ul doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a-l reproduce parţial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societăţii fără acordul scris al acesteia.

Nu garantăm că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului este lipsit de erori sau că este completă. Pozele de pe site sunt cu titlu de prezentare, nefiind exclus ca în realitate să existe mici diferențe între acestea şi produsele reale. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoștința noastră în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie soluţionată pe cale amiabilă pe cât posibil, sau în caz contrar, ne vom adresa instanţelor judecatoreşti competente din România.

Ne rezervăm drepul de a schimba preţurile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când condiţiile o impun.

Preţurile includ TVA.

Echipa noastră face eforturi permanente pentru a oferi informații cât mai corecte și actualizate. Nu se garantează însă că aceste informații sunt întotdeauna corecte, complete și actualizate.

Specificațiile tehnice, prețurile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fără nici o notificare prealabilă. Deasemenea, nu garantăm că accesul și utilizarea acestui site este fără întreruperi sau erori și ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

Imaginile produselor comercializate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard.

Toate promoțiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile în limita stocului disponibil.