Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing Suport - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Suport
PDF Print E-mail

Bluetooth Marketing

Caracteristici pentru publicitatea indoor / outdoor de proximitate:


Free = Fiecare mesaj Bluetooth este trimis şi primit GRATUIT, indiferent dacă trimiteţi 1 sau 1000 de mesaje. Produsul InfoBlue reprezintă o achiziţie ce o realizați singură dată, permiţându-vă posibilitatea de a trimite un număr nelimitat de mesaje.

Smart = InfoBlue va reduce în mod semnificativ fluturașele tipărite de dumneavoastră şi vă va aduce în cele din urmă mai mulţi vizitatori în magazin sau site. Oferă posibilitatea de retrimitere a mesajelor ignorate până când acestea sunt fie refuzate sau acceptate. Nu reprezintă spam pentru un telefon, deoarece o dată ce un mesaj este acceptat sau respins, telefonul nu va fi contactat din nou.

Targeted = Se pot transmite mesaje și către 1000 de telefoane pe oră, deoarece oferă posibilitatea emiterii mai multor fişiere către mai multe telefoane mobile în acelaşi timp.

Measurable = Acest tip de publicitate interactivă vă oferă o statistică completă a campaniei cu grafice şi procente, unde se pot vedea toate rezultatele campaniei realizate în medii multiple pentru diferite grupuri demografice.

Trasparent = Sistemul poate actualiza automat un fişier ce conține datele statistice de zi cu zi (numărul de transmisii, mesaje acceptate, mesaje refuzate).

Inovative = Toate tipurile de mesaje, indiferent de conţinut pot fi transmise.

Flexible = Conţinutul mesajelor dumneavoastră poate fi diferit în funcție de nevoi. Veţi avea posibilitatea sa trimiteti fişiere text, JPG, GIF, imagini (de asemenea, animate), fişiere MP3 sau MP4 audio sau tonuri de apel, 3GP video.

Integrated = Mai multe sisteme pot comunica între ele printr-o punte de reţea

Simple = De la un computer personal conectat la internet şi cu ajutorul unui browser se poate începe interacţionarea cu sistemul. Este sofisticat, dar uşor de folosit

Portable = Se potriveşte în palmă, este incredibil de uşor; poate fi folosit pentru a sprijini şi a îmbunătăţi eficienţa publicității existente, cum ar fi un panou publicitar.

Cei mai mulți, dacă nu toţi oamenii au întotdeauna un mobil la ei, prin care pot primi acum o mulţime de conţinuturi diferite, muzică, clipuri video, slide-uri colorate, etc; ele nu mai sunt simple telefoane, ci parteneri în multe activităţi. Astfel, utilizatorul nu este obligat să primească nici un mesaj, ci el este liber să aleagă. Livrare de mesaje prin intermediul tehnologiei Bluetooth este răspândită peste tot şi în consecinţă, este cunoscută şi apreciată pentru aplicațiile sale clare şi rapide.

statistics