Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing Solutii - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Solutii
PDF Print E-mail

Publicitate indoor / outdoor de proximitate

InfoBlue este soluţia ideală pentru afacerile pe scară largă care sunt într-o permanentă stare de alertă, campanii de marketing viral, care sunt accesibile, uşor de implementat şi de administrat, şi poate fi utilizat într-un mare număr de aplicații.

Publicitatea de proximitate înseamnă trimiterea gratuită de fişiere, cum ar fi imagini, clipuri video sau a programelor pentru Bluetooth pentru telefoanele mobile. Se poate ajunge cu uşurinţă la o distanță de 100 de metri de la telefonul mobil. Un număr mare de caracteristici de personalizare vă permite să creeaţi o campanie de marketing în funcţie de nevoile dumneavoastră. Caracteristici sofisticate de raportare vă vor ține la curent cu privire la progresele înregistrate în intervale regulate.

Compania noastră ofera soluții online pentru managementul facil şi actualizarea soluțiilor de business, precum şi hardware-ul în sistem complet. Suntem o companie specializată în soluții software pentru comerţ mobil, de divertisment mobil și consultanță mobilă.

bluetooth_intro

Bluetooth Marketing


7 reguli de aur ale campaniilor de succes:

1. Semnalizarea cât mai vizibilă a banner-ului “ Activează Bluetooth“

Studiile arată legături puternice între vizibilitatea semnalizărilor și efectul campaniilor Bluetooth. Astfel, atunci când se va realiza o semnalizare vizibilă, rezultatele mărețe nu vor întârzia să apară.

2. Locul potrivit

Cele mai bune locuri pentru campaniile de proximitate sunt acelea unde oamenii au destul timp să își pornească funcția Bluetooth și să descarce conținutul mesajului trimis. Evitați zonele unde oamenii se grăbesc.

3. Conținut acceptat

Asigurați-vă că fișierele dumneavoastră pot fi citite de toate dispozitivele mobile care vor le vor primi, pentru că nu este de dorit transmiterea fișierelor ce nu pot fi deschise. Datorită funcției de recunoaștere a dispozitivului, se pot folosi conținuturi care se potrivesc caracteristicilor din platforma InfoBlue, pentru a sincroniza fișierele dumneavoastră de campanie cu cele specifice dispozitivului.

4. Echipament potrivit

Traficul lent necesită mai multe conexiuni Bluetooth. Trebuie să vă asigurați că toți clienții dumneavoastră pot primi întregul conținutul dorit imediat. Evitați dispozitivele ieftine cu un singur emițător, pentru că vor stresa clienții deoarece nu vor trimite conținutul la timp sau vor trimite conținutul într-un format greșit.

5. Conținut atractiv

Premiați-vă clienții orferindu-le informații folositoare. Creați un efect viral oferind cupoane de discount, muzică, programe sau jocuri. Convingeți-vă clienții că este în beneficiul lor să se asigure că funcția Bluetooth a telefonului lor este pornit.

6. Realizarea unui test înainte de pornire

Asigurați-vă că totul este pregătit perfect, rulând un test rapid cu câteva telefoane mobile. Implicit, InfoBlue nu vă trimite aceleași mesaje către telefoanele de test. Dacă vreți să folosiți același telefon pentru testare, data viitoare reporniți campania.

7. Monitorizarea campaniei

Dacă ați verificat și ați îndeplinit corect cei 6 pași precedenți, singurul lucru rămas este să vă asigurați că puteți controla ușor campania prin intermediul internetului. Dacă nu aveți acces la internet sau acesta nu este disponibil, folosiți modulul de conectivitate 3G. Experiența noastră a arătat că cea mai populară problemă tehnică este căderea de tensiune. Soluția este conectarea aparatului InfoBlue la sursa de energie a unui generator UPS.