Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing Servicii - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Servicii
PDF Print E-mail

Bluetooth Marketing

Se pot ajusta setările sau pentru a creea rapoarte de proximitate software-ului de marketing, în orice moment de către tine. Software-ul va fi livrat pe un stick de memorie USB, ce trebuie să fie conectat la laptop sau PC. Reporniţi PC-ul pentru a porni software-ul. Sistemul de operare nu va fi compromis în nici un fel. Toate setările, cum ar fi: nume Bluetooth, trimitere fişier, cuvinte cheie pentru catalog digital, raport de date, jocuri și premii pot fi încărcate direct prin sistemul dumneavoastră sau direct pe sistemul USB. Puteţi exporta, de asemenea, rapoarte de acest fel.

Caracteristicile cheie ale tehnologiei Bluetooth sunt robusteţea, consumul redus de energie şi costul redus. Caietul de sarcini defineşte o structură uniformă pentru o gamă largă de dispozitive pentru conectare şi comunicare.

despre_noi

Publicitate indoor / outoor de proximitate

InfoBlue operează în medii diferite, iar deoarece dispozitivele nu conţin piese mecanice (cum ar fi hard disk-uri, ventilatoare), sunt capabile să ruleze pentru o perioadă de timp extrem de lungă și fără întârzieri. Noi oferim clienților o linie rapidă de contact (telefon şi e-mail) şi personal inteligent în sprijinul rezolvării oricăror probleme cât mai rapid posibil. În cazul în care problema nu poate fi rezolvată de la distanţă, vom furniza imediat dispozitivele de backup.

Împărtăşim toate cunoştinţele pentru clienţii şi partenerii noştri, deoarece este interesul nostru comun pentru a răspândi ideea de marketing Bluetooth datorită costului eficient. Organizăm o mulțime de promoții bazate pe publicitatea de proximitate mobilă și suntem fericiţi să consiliem clienţii noştri cum să utilizeze în mod eficient de Bluetooth marketing pe evenimente, cluburi, promoții etc.