Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing InfoBlue - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Despre noi
PDF Print E-mail

Prima companie specializată Bluetooth Marketing din România.


Publicitate indoor/outdoor de proximitate.


InfoBlue   Avantaj TU!


Firma noastră a fost înfiinţată în 2004, cu sediul în București, Romania, iar realizările noastre se desfășoară în domeniul echipamentelor de publicitate Bluetooth. Modelăm viitorul marketingului prin furnizarea de instrumente funcționale unice și inovatoare pentru comunitatea de afaceri la nivel global prin intermediul reţelei cu strategii la cheie, design și soluții tehnologice. InfoBlue a asamblat cu succes un fond dinamic de resurse creative şi tehnologice pentru a oferi o gamă interesantă de produse noi care reprezintă începutul unei noi ere de marketing.


Inovațiile continue şi noile produse electronice de consum aduc multe oportunităţi şi provocări pentru fiecare întreprinzător. Ca un nou membru în acest domeniu, firma noastră pregăteşte minuţios transformările de structura încă din fabricaţie, ideea de management și cultura de întreprindere în cadrul companiei. Abordarea noastră este bazată pe colaborare - vă ascultăm nevoile şi vă oferim soluţii de marketing pentru a se potrivi afacerii dumneavoastră. Toate proiectele derulate de InfoBlue sunt evaluate la fiecare nivel, pentru a ne asigura că vă oferim instrumentele de care aveţi nevoie pentru a avea succes pe piață.

Avem susţinerea valorii reciproce a beneficiilor datorită răspunsurilor prompte la nevoile clienţilor, cărora le-am câştigat satisfacţia şi am creeat o înaltă reputaţie în domeniu, prin intermediul produselor de înaltă calitate, servicii excelente, aspect deosebit și dând curs unui credit ridicat, canalele noastre de vânzări fiind peste tot în lume. Succesul comercializării produselor noastre depinde de succesul clienților noștri. Vă putem oferi studii de caz, statistici și rapoarte analitice pentru unităţile noastre instalate cu succes, iar acest lucru vă permite să evaluați ce pot face produsele noastre pentru dumneavoastră înainte de a le cumpăra.

Prin utilizarea tehnologiei Bluetooth, am profitat de un mediu de marketing care s-a creat. Ori de câte ori dispozitivul dumneavoastră InfoBlue funcționează, puteţi transmite mesaje direct către orice alte dispozitive Bluetooth pe o rază de aproximativ 100 de metri. Firma noastră oferă produse de calitate superioară și prețuri competitive însoţite de un răspuns excelent datorat serviciului de vânzări şi suport tehnic.