Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing Produse - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
  • Facebook: pages/InfoBlue/134389319965755?sk=app_135607783795
  • Twitter: infobluero
  • YouTube: InfoBlueRo
Părerea ta contează!
 
Bluetooth Marketing Produse
PDF Print E-mail

Toate prețurile afișate sunt exprimate în EURO și conțin TVA.

Plata se va face în RON, iar prețul se calculează la cursul BNR din ziua plății.

Model

Basic 14/28


Standard14/28


Pro 14/28


Elite 14/28


Imagine

 1  2  7  4

Interfață de rețea

x

Internet

x

LAN

x
USB drive
WIFI
x x x
GPRS

x x x
3G

x x x
Rulare continuă
Off-line Management
On-line Management x

Antena

exterioră 7dBi

Temperatură operațională

de la -20°C pâna la +60°C

Software-ul dispozitivelor noastre de Bluetooth marketing conțin multi-campanii, unde dispozitivele și campaniile sunt independente una de cealaltă, și există posibilitatea actualizării unei campanii pentru mai multe dispozitive sau actualizării unui dispozitiv cu mai multe campanii. Se pot salva 12 campanii în dispozitivele Bluetooth la un moment dat şi se poate programa timpul de expediere pentru fiecare campanie, sistemul acceptând toate caracterele limbilor.

Este capabil să stabilească o reţea "plasă" cu un număr nelimitat de dispozitive Bluetooth. Dispozitivele ce lucrează în această rețea își împart statisticile, lista neagră şi lucrează ca unul, asta însemnând că în cazul în care un telefon mobil a primit mesaje de la un dispozitiv Bluetooth, celelalte dispozitive Bluetooth din grup nu vor trimite aceeaşi campanie pentru același telefon mobil.

Se pot controla trimiterea şi intervalul de trimitere al fişierelor, care este foarte util pentru realizarea "Loteriilor" ce trimit campanii de informare în urma cărora se câștigă premii. Acceptă sortarea dispozitivelor după statisticile trimise, lista neagră, campanii şi după intervalul de timp.