Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Cum lucreaza Bluetooth Marketing - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Cum Lucreaza
PDF Print E-mail

Cum lucrează Bluetooth Marketing:

1. Detectarea dispozitivului. Sistemul scanează dispozitivele dotate cu Bluetooth, ce sunt localizate într-o distanță de până la 100 metri, în funcţie de condiţiile de interior şi tipul telefonului mobil ţintă.

2. Solicitarea permisiunii. Pentru fiecare dispozitiv detectat, sistemul trimite cerere pentru a primi permisiunea de a trimite fişiere (care arată ca "Vrei să te conectezi cu InfoBlue?")

3. Descărcarea conţinutului. Odată ce utilizatorul acceptă cererea, sistemul trimite fişiere. Numărul de conexiuni simultane reale va depinde de tipul de aparat achiziţionat (pot fi 14, 28 sau 56 de conexiuni simultane).

Cu aceste produse, puteţi face publicitate afacerii dumneavoastră la un nou nivel. Această soluție bazată pe Bluetooth va continua să supravegheze zona dumneavoastră de afaceri pentru un posibil client nou şi atunci când acesta se ivește, i se va oferi să primească o promovare video, o fotografie sau chiar o carte de vizită. Oferă o gamă completă de afaceri bazată pe modulul de produse pentru comunicaţii mobile pentru întreaga piață, pentru orice afacere şi pentru orice personalizare a unor campanii mobile de publicitate.

Mulţi oameni de afaceri utilizează acest mijloc de comunicare pentru a obţine mai mult succes în afaceri şi acum o poți face folosind-o și tu. Dacă ai trimite mesaje de invitație sau promoții clienților, acestea ar lucra cu siguranță pentru tine şi vei începe să obții mult mai multe în fiecare zi, pe tot parcursul anului şi toate aceste, GRATUIT!

Acesta a fost proiectat pentru a cere permisiunea clientului înainte de furnizarea oricărui conţinut. Aceasta înseamnă că clientul va fi de acord să primească această promovare, altfel mesajul nu va fi livrat. Este critic pentru un dispozitiv de marketing Bluetooth să furnizeze un conţinut acceptat de telefonul mobil (sau PDA), către care a fost trimis, astfel InfoBlue recunoaşte peste 1400 de terminale mobile diferite şi furnizează un conţinut compatibil cu acestea.

Tehnologia Bluetooth a înregistrat un succes la nivel mondial, astfel încât orice dispozitiv compatibil Bluetooth, aproape peste tot în lume, se poate conecta la alte dispozitive Bluetooth în apropiere. Bluetooth poate conecta dispozitive electronice şi comunică fără fir prin intermediul unei raze scurte de acţiune, ce formează reţele ad-hoc cunoscute sub numele de pico-rețele. Fiecare dispozitiv poate comunica simultan cu până la 7 alte dispozitive într-un singur piconet. Fiecare dispozitiv poate aparține, de asemenea, la mai multe pico-rețele simultan, care sunt stabilite dinamic şi în mod automat de dispozitivele Bluetooth între ele.

Mulţumită răspunsurilor de la clienţii noştri, am îmbunătăţit în mod constant produsele noastre pentru a satisface cerinţele şi preferinţele lor. Hotspot-urile InfoBlue sunt pe deplin gestionate de la distanţă și nu trebuie să instalaţi nici un software. Datorită software-ului de management de campanie, puteţi gestiona toate campaniile online, monitoriza statisticile din fiecare punct de acces, schimba conţinutul şi programul acestuia; toate acestea le puteți face foarte ușor datorită aspectului prietenos şi simplu de utilizat.

Cel mai important lucru la Bluetooth marketing este de a oferi clientilor un conţinut cât mai repede posibil, deoarece aceştia nu sunt dispuşi să aştepte. InfoBlue oferă cel mai rapid dispozitiv de detectare şi de încărcare a conţinutului, chiar şi cu un număr considerabil de mare de telefoane mobile în jur. 69% din clienţii noştri care au trecut de la alte produse Bluetooth marketing, au declarat un timp de detectare mai rapid al telefonului, iar această excelentă performanţă a fost un motiv de a alege InfoBlue.

Bluetooth Marketing reprezintă un mijloc de a transmite GRATUIT conţinut pentru telefoanele sau dispozitivele dotate cu Bluetooth într-o locaţie geografică definită, numită Zonă; 70% din cele 900 de milioane de telefoane vândute în fiecare an au încorporată funcția Bluetooth, iar acestea pot crea o piaţă uriaşă pentru această formă de marketing mobil. Zonele acoperite o rază de 100 de metri pe dispozitiv, iar orice telefon sau dispozitiv Bluetooth (care este detectabil) la momentul intrării în zonă va primi o cerere pentru a descărca mass-media (imagini, reclame, video, muzica etc); în cazul în care cererea este refuzată sau ignorată Zona nu va re-contacta telefonul, iar dacă cererea este acceptată, atunci conţinutul este descărcat gratuit. Un jurnal după fiecare tranzacţie este raportat din fiecare zonă, oferind detalii asupra campaniilor.

conexiuni_internet

Spre deosebire de marketing celular, cum ar fi SMS, MMS sau WAP, Bluetooth este liber de taxe de transmitere şi nu necesită informaţii personale, cum ar fi un număr de telefon mobil. Numărul de telefoane mobile din lumea largă este uimitor, iar în multe ţări în curs de dezvoltare se poate observa o creștere a cererii de cost redus; funcționalitatea limitată a telefoanelor mobile este înlocuită prin cumpărarea de noi telefoane cu o funcţionalitate mai bogată, la o rată incredibilă.

      

Publicitatea de proximitate


       Acest tip de reclamă prin Bluetooth oferă numeroase beneficii, cum ar fi:

  • este gratuită pentru proprietarii de telefoane pentru a primi mesaje
  • se descărcă mai rapid decât MMS şi alte soluţii celulare
  • nu necesită utilizarea reţelelor de telefonie mobilă - prin urmare, nu suportă costuri tranzacţionale
  • este bazată pe standarde juridice ce operează în bandă fără licenţă de 2,4 GHz ISM
  • este măsurabilă şi poate demonstra clar câștigul investiției pentru campaniile mobile
  • poate fi direcţionată către o anumită locaţie, de grup sau un eveniment în orice moment
  • are un cost redus, care necesită cheltuieli de capital doar pentru dispozitive  
  • nu captureză numere de telefon mobil sau de acces la date pe telefoane, prin urmare, este sigură