Warning: Creating default object from empty value in /home/wapmag/public_html/infoblue.ro/plugins/system/J2top.php on line 87
 Bluetooth Marketing confidentialitate - publicitate indoor si outdoor de proximitate reclama telefon
gototop
 
Confidentialitate
PDF Print E-mail

Angajament


În calitate de unic proprietar și administrator al siteului, ne angajăm sa nu transmitem datele colectate către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost colectate - efectuarea comenzilor și comunicarea comercială privind activitatea desfășurată prin intermediul siteului. Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Colectarea datelor


Datele cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul dumneavoastră și numai dacă sunt furnizate voluntar. Aceste date sunt necesare pentru realizarea activitatii comerciale: facturare, livrare, service. Vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. Furnizarea datelor personale către noi nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

Date cu caracter anonim


Prin intermediul siteului se pot colecta și date anonime, generate involuntar de navigarea utilizatorilor pe site. Aceste date pot fi prelucrate doar de către noi și, eventual, de către firme colaboratoare specializate. Informațiile rezultate sunt folosite pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite prin intermediul acestui site. În orice moment, puteți opta pentru ștergerea datelor furnizate din baza de date a siteului.

Email și Spam


Nu încurajăm spam-ul și ca atare ne angajăm să nu trimitem mesaje nesolicitate.
Firma noastră poate trimite mesaje informative privind activitatea desfășurată prin intermediul siteului și a ofertelor și promoțiilor curente. Aceste mesaje vor fi trimise exclusiv utilizatorilor înregistrați pe acest site și numai cu consimțământul expres al acestora.